Wzór podania o pracę dla Kucharza


Wzór podania o pracę KucharzPodanie o prośbę, będzie miało poprawną formę, jeśli zawarta w nim zostanie prośba o zatrudnienie na danym stanowisku. Szablon podania o pracę dla Kucharza został przygotowany z myślą o osobach posiadających wykształcenie minimum średnie gastronomiczne. Chociaż dla pracodawców dużo istotniejsze jest doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku. Mile widziani są kandydaci odpowiedzialni, samodzielni i kreatywni.


Dodaj do koszyka

Formularz zamówienia

NazwaPrzelewSMS
Dostęp do treści2.46 zł3.69 zł
Anuluj

Zobacz inne dokumenty aplikacyjne dla Kucharza:

Wzór CV Kucharz

Wzór listu motywacyjnego Kucharz


Jak napisać profesjonalny wzór podania o pracę dla Kucharza:

1. Podanie o pracę i list motywacyjny są dwoma różnymi dokumentami. Jest to poważny błąd i może być źle odebrany przez przyszłego pracodawcę.

2. Na samym dole dokumentu nie można zapomnieć umieścić dopisku o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w niniejszym CV dla potrzeb realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 133, poz. 883).”

3. Ważne jest aby w trakcie pisania podania o pracę nie zapomnieć podać dokładną nazwę stanowiska pracy na jakie aplikujemy.

4. Podanie o prace jest pismem, które jest wysyłane do pracodawcy wtedy, kiedy nie jest prowadzona rekrutacja. Dokument zawiera prośbę o przyjęcie do pracy na danym stanowisku pracy.

5. W podaniu o pracę warto krótko i zwięźle przywołać nasze cechy charakteru, umiejętności oraz przymioty, które przekonają pracodawcy do zatrudnienia nas.

6. Nagłówek dokumentu powinien zawierać miejscowość i datę, dalej z lewej strony dane adresowe kandydata, poniżej z prawej dane adresata dokumentu.

7. Podanie o pracę można wysłać do pracodawcy listem, jednak najlepiej jest samodzielnie przynieść dokument do firmy, tak aby mieć możliwość wywrzeć dobre pierwsze wrażenie.


Podanie o pracę Kucharz
Tagi: